Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Vieraskirja on tarkoitettu pidemmille viesteille, joten jos viestisi on tyyliin "hei/moi" laitathan sen ylläolevaan chattiin ^-^

Mainostus on kiellettyä vieraskirjassa, sen voi tehdä kyllä edelleen chatin puolella ja vain kerran mainos/käyttäjä (:

Minut saa myös kiinni sähköpostilla; avaeana[at]gmail[dot]com
Muista muuttaa [at] = @ ja [dot] = .

Vieraskirja  1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Utopia
Kotisivut: http://henkiolento.suntuubi.com

05.06.2018 21:28
Hei!

Herättelen taas Henkiolentoa takaisin elävien kirjoihin ja ajattelin poiketa kyselemään että kuinkas täällä menee?

Nimi: Devil
Kotisivut: http://mame.suntuubi.com/

19.05.2018 18:39
Hei, olen todennut sivunne City Carouselin epäaktiiviseksi, joten joudun valitettavasti poistamaan linkkinne.

~Devil

Nimi: Niameus
Kotisivut: http://rowancastle.suntuubi.com/

06.12.2016 20:35
Sivujesi epäaktiivisuuden takia joudun poistamaan linkkin. Ilmoittelethan jos haluat jatkaa linkinvaihtoa.

Nimi: Laris
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

24.10.2016 20:40
Hei!
Päivitän tässä linkinvaihtolaisten listaani. Ilmoittelethan, jos Carousel taas palailee aktiiviseksi. :)

Nimi: Jenni
Kotisivut: http://listaus.buddha-belly.net

12.10.2016 08:52
Hei! Merkitsin sivusi epäaktiiviseksi listalla. Mikäli sivua aletaan taas joskus päivittämään, ilmoitathan sivujen aktiivisuudesta "Muokkaa"-lomakkeella. Yli vuoden päivittämättä olleet sivut poistetaan listalta.

Nimi: Utopia
Kotisivut: http://henkiolento.suntuubi.com

21.09.2016 17:39
Vaihdoin ulkoasun, olen elossa!

Nimi: Zoom
Kotisivut: http://surkuhupaisa.suntuubi.com/

13.09.2016 14:21
Yritän tässä aktivoitua Surkuhupaisan kanssa ja siistinkin parhaillani linkkilistoja. Siksi haluaisin tietää, että onko paikka vielä elossa? Mikäli on; voisitko ilmoittaa siitä Surkuhupaisan vieraskirjaan niin lisään linkkinne takaisin sivuille? :D

-Zoom

Nimi: Laris
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

20.08.2016 08:27
Hei!
Linkinvaihtolaisena taas piipahdin paikalla ja kyselen, että mitä kuuluu. Miten täällä sujuu ja onko aktiivisuutta ilmassa vielä jatkossa?

Itselläni menee ihan mukavasti, kiirehän ei koskaan lopu ja kun kesähommista nyt päästiin niin kohta pitäisi taas alkaa se täysipäiväinen opiskelu. Paper Angelsin suhteen olen yrittänyt olla aktiivinen ja viimein sain ulkoasukin vaihdettua. :)

Kirjoittaminen sujuu, mutta välillä tuo editointi tökkii ja hidastaa tahtia. Jälleen haluttaisi aloittaa jotain uutta, vaikka on monta juttua kesken.

Mukavaa loppukesää ja tulevaa syksyä!

Nimi: Kuunnousu
Kotisivut: http://mame.suntuubi.com/

24.06.2016 16:09
Vaihdamme nimemme. Uusi nimi on Salaisuuksien Metsä. Hyvää Juhannusta!

Nimi: Anniina
Kotisivut: http://mindpalace.suntubi.com/

26.05.2016 16:50
Hei! Anteeksi myöhäinen vastaus, mutta linkinvaihto sopii oikein hyvin!

Nimi: Hoodie
Kotisivut: http://friikkitytto.vuodatus.net/

05.05.2016 06:43
Linkinvaihto? Vastaus sivujeni chattiin.

Nimi: Zoom
Kotisivut: http://surkuhupaisa.suntuubi.com/

27.04.2016 19:31
Siitähän on taas kulunut monta kuukautta, kun viimeksi mitään Surkuhupaisan asioista oon käynyt missään ilmoittelemassa. Tämä siksi, ettei mitään ole tapahtunut oman saamattomuuden vuoksi - yllätys yllätys. Sivun kaksivuotissynttärit oli ja meni eikä siinä sen kummempaa. Rehellisesti sanottuna en tiedä miksi tää viesti edes piti kirjoittaa, mutta onpa joku merkki, että sivusto ja sen ylläpitäjä on vielä hengissä. :'D Sellainen pieni lisäys sivuille on ilmestynyt kuin "Kun en tiedä mitä sanoa", joka sisältää joitain aika turhanpäiväisiksikin luokiteltavia lyhyitä tekstejä. Tämän lyhyen kuulumistekstin voisin sitten vaikka lopettaa perus tylsällä, mutta hyväksyttävällä: Toivon kaikille hyvää kesäloman odotusta tai mitä ikinä onkaan odottamassa. :D

Nimi: Arkajalka
Kotisivut: http://opinion.suntuubi.com/

12.03.2016 18:56
Kuulumisia ☀ || 12.3.2016

Päätin nyt tehä tälläisen pienen kierroksen kaikkien linkinvaihtolaisten kanssa ja kertoa Opinionin kuulumisista. Muuten ensinmäinen kuulumiskirje jonka ikinä olen tehnyt. Saavutus.
Ensinnäkin päätin vaihtaa ulkoasun, sillä sama vanha harmaa alkoi jo kyllästyttämään, vaikka suuri harmaan ystävä olenkin. Siksi musta ja violetti pääsivät nyt paremmin esille ja olen ihan tyytyväinen lopputulokseen.
Ja mitäs muuta, aloin aktivoitumaan ja päätin aloittaa kirjoitukset alusta, niin kauheata jälkeä olen jättänyt. Toivottavasti jatkossa tulisi parempaa tarinointia. Sain myös yhden uuden linkinvaihtolaisen listaan ja mainostelin.
Mitäs täällä teillä menee? Toivottavasti tämä uusi vuosi on tuonut sen mitä olette toivoneet. Itse yritin uudenvuodenlupauksena parantaa koulussa, katsotaan onko se vielä voimassa.

★Arkajalka

Nimi: Navia
Kotisivut: http://scherzo.suntuubi.com/

09.03.2016 17:58
Hei Gothic Elements:n linkinvaihtolainen!

Maaliskuuta tässä jo viedään, ja yhä vieläkin olen kovasti laiskotellut... Vaikka pakko kyllä sanoa, olen kerrassaan tyytyväinen itseeni kun olen yhtä tarinaa saanut melkein kolme lukua kirjoitettua – ja huomatkaa nyt vielä, että aloitin kyseisen tarinan karkeat neljä vuotta sitten... Että hyvin menee minullakin. Mutta kai tämäkin jonkinlainen saavutus on?

Ja kuten kotisivujen osoitteesta voi jälleen kerran huomata, on Gothic Elements jälleen muuttanut (ja vaihtanut nimensä), mutta nyt voin varmuudella sanoa, että tämä on se viimeinen ja tässä tulen pysymään! Tätä osoitetta kun olen jo lyhyen ikuisuuden koittanut saada toimimaan, mutta jostain syystä se ei yhteistyöhön kanssani suostunut silloin, kun Gothic Elements:n päädyin luomaan.
Eli mikäli nyt linkinvaihtoa haluatte vielä jatkaa, niin ilmoittelettehan Node of Scherzo:n vieraskirjaan? Kertokaa toki samalla, jos ette tälläistä kirjettä jatkossa halua, vaikka tuskin näitä kovin useasti tulen kirjoittelemaan.^^"
Toivon myös, ettei kukaan ole täysin kypsä tähän sivujeni jatkuvaan muuttamiseen... syy on täysin minun, kun en edes tässä vaiheessa tunnu vielä osaavan käyttää Suntuubia kunnolla.

Mitäs muuta minulle... No seitsemäntoista tuli täytettyä, vaikka tuskin tässä olen yhtään viimeisen vuoden aikana viisastunut. Niin ja lukioni oppilaskunnan hallitukseenkin menin liittymään. Ei herranjestas, se oli sellainen hetken mielijohde jota kaduin heti. Mutta ihan mukavaa siellä on. Kohta on muutenkin ensimmäinen vuosi lukiota jo takana, niin mitä tässä enää hidastelemaan. :3
Ei tässä varmaan mitään muuta ihmeellistä, aamulla lähden kouluun ja iltapäivällä tulen takaisin – loppuiltä läksyjen jälkeen meneekin tietokoneen ääressä, mutta mitään en koskaan saa aikaiseksi.

Alkukeväisin terveisin,
~ Your Fair Lady Navia

Nimi: Faux Pas
Kotisivut: http://sabotage.w2.fi/

01.03.2016 20:16
Linkinvaihto? Vastaus meillepäin.

Vastaus:

Vastailin ^^

- Avaeana

Nimi: Zeta
Kotisivut: http://almendra.suntuubi.com/

20.02.2016 17:57
Niin siis tuota Almendra jäi sellaisen parin kuukauden tauolle ilman että ilmoittelin mitään, mutta olisin kiinnostunut jos voisimme aloittaa linkinvaihdon nyt uudestaan kun sivu taas jatkaa toimintaansa kohta :) vastaile vaikka miun sähköpostiin zetazetazez@gmail.com kun sivut ovat nyt vielä hetken kiinni, sen aikaa kun vaihdan ulkoasua ja muuta.

Vastaus:

>

- Avaeana

Nimi: dragonskater
Kotisivut: http://duck.w2.fi/

06.02.2016 14:04
QUACK!!!!!
...pahoittelen. kävisikö linkinvaihto? c:

Vastaus:

tottahan toki tuo käy :D
Lisäilen linkin seuraavan 24 tunnin kuluessa xD I need to go to work now >

- Avaeana

Nimi: Mary
Kotisivut: http://hahmoarmeija.suntuubi.com/

23.01.2016 18:01
Teidät on nyt listattu Nemesiksen legioonaan! Linkitäthän meidät (2) kahden viikon sisässä, kiitos^^

Vastaus:

Kiitoos ^-^

- Avaeana

Nimi: Navia
Kotisivut: http://seoulmate.suntuubi.com/

17.01.2016 11:33
Hyvä linkinvaihtaja,

Lost Galaxy on lopettanut toimintansa, ja sivut ovat muuttaneet yllä olevaan osoitteeseen, vaihtaen siinä sivussa nimekseen SEOULMΛTE.
Toivoisimme siis, että vaihtaisitte sivujen uuden nimen ja linkin, mikäli vielä haluatte jatkaa linkinvaihtoa kanssamme.^^

Tammikuisin terveisin,
~ Your Fair Lady Navia

Vastaus:

Jeps, vaihtelen ^^

- Avaeana

Nimi: kasarikatti
Kotisivut: http://pentagram.suntuubi.com/

13.01.2016 16:14
Heissan!
Little Runaway lopettaa toimintansa, ja jatkaa uudessa osoitteessa osittain arvostelusivustona ja osittain personalina. Mikäli linkinvaihto ei enää kiinnosta, laitathan viestiä pentagramiin. Listaa on myös karsittu, ja jäävät ovat: City Carousel, Demon Cave, Hysteria, Paper Angels, Gospel, Neverland, Rusettiluistin, Serrea, Sielunmessu, Skjöldur, Surkuhupaisa ja Turvapaikka teille. Jos sivustosi ei ollut listassa, linkinvaihto on päättynyt. Kiitos ja anteeksi.

Vastaus:

>

- Avaeana

Nimi: Haukka
Kotisivut: http://nightfallpokemon.suntuubi.com/

09.01.2016 16:19
Kävisikö linkinvaihto? :3 Vastaus mieluiten sivujeni viekkuun ~

Vastaus:

sinne päin vastailinkin jo >

- Avaeana

Nimi: Nightingale
Kotisivut: http://aselepo.suntuubi.com/

05.01.2016 21:51
Hei vain, anteeksi kun vastailen näin myöhään ja pitkän ajan jälkeen, mutta linkinvaihto Gospelin kanssa käy loistavasti! On muuten ihana ulkoasu.

Vastaus:

Kiva :D
Lisäilen listalle >
Ja kiitokset ^^

- Avaeana

Nimi: Chatharine
Kotisivut: http://asae.suntuubi.com/

03.01.2016 12:47
MENNEISYYDEN TUULIA!!

Peche on hieman kuollut sivusto ollut jo jonkin aikaa, mutta ei hätää. Olen siirtynyt wattpad-sovellukseen josta löydätte mm. Pechen ja muita uusia tarinoita! Sovellukseen pitää tehdä käyttäjätunnus (toimii myös koneella), mutta sen jälkeen pystytte lukemaan monia fanficcejä ja tarinoita wattpadin syövereistä.

Toivon, että kiinnostuksenne kirjoituksiani kohtaan on vielä tämänkin pitkän ajan jälkeen tallella ja lähdette mukaani wattpadin ihmeellisiin syövereihin.

Minut löytää sieltä käyttäjätunnuksella @xodreamgirl

Jos ette jostain syystä jaksa tulla katsastamaan wattpadiin tarinoitani, kommentoimaan niitä, äänestämään ja seuraamaan, niin toivotan hyvää vuotta 2016 ja toivottavasti joskus törmäämme jossain! :)

❤:llä Chatharine

Vastaus:

hohhohoo, siellähän sitä sitten tavataan ;3

- Avaeana

Nimi: Arkajalka
Kotisivut: http://opinion.suntuubi.com/

02.01.2016 14:31
Linkinvaihto käy. Lisäsin jo linkkinne.

Vastaus:

Jeps, lisäilen linkin >

- Avaeana

Nimi: Roseaul
Kotisivut: http://solzur.suntuubi.com/

02.01.2016 09:22
Hei, tilasitte arvostelun Solzurista, jonka tulin nyt teille tuomaan.

RUUSUT:
+ Omatekoinen ulkoasu
+ Värimaailma raikas, kaikki sopii hyvin yhteen eikä ole liian räikeää
+ CSS-koodi minun silmääni todella ihana
+ Kaikki siististi järjestelty etusivullakin
+ Teksti monipuolista, ei liian hankalalukuista, kirjoitusvirheitäkään ei ole, ainakaan silmiin pistäviä
+ Tekijänoikeudet kunnossa
+ Tarinoilla bannerit
+ Paljon linkitysbuttoneita, valinnanvaraa
+ Tarinat hyviä, ei paljoa virheitä niissäkään
+ Chatbox & mainostusmahdollisuus
+ Myös tarinoita englanniksi
+ Tietoa ylläpitäjästä
+ Aktiivinen ylläpitäjä

RISUT:
- Mainostus tehdään cahttiin

SANALLISESTI:
Itse pidän todella paljon koko sivun ulkoasusta, CSS-koodi on vain niin osuva värimaailman kanssa. Tekijänoikeudet löytyy, myös kivoille tainoiden bannereille. Kaikki on järjestetty hyvin, teksti ei hyppää silmille eikä ole liian pientä, lukeminen ainakin minulta siis onnistuu. Chatti on hyvä, mutta mainostus siellä häiritsee ainakin minua. Mutta ainakin eroaa muista sivuista. Ulkoasu on moninpuolin hyvin toteutettu, omatekemäkin. Itse minulla ei olisi tänne mitään parantelua, ehkä cursori joksikin muuksi?

ARVOSANA: 10

Linkitättehän Solzurin kahden viikon sisällä!
♣ R

Vastaus:

Kiitokset tästä ^^
Lisään linkin samantien >

- Avaeana

©2019 ♠ City Carousel ♠ - suntuubi.com